2008. július 23., szerda

Mozi

Ma este a gyerekekkel elmentem moziba. Megnéztük a Mamma mia! c. musicalt. ABBA számokat tuningoltak fel benne. Meryl Streep, Pierce Brosnan nagyot alakított benne. A történet limonádé volt, de ahogy előadták az ABBA számokat az nagyon tetszett!! Viszont! Mikor kijöttünk kukán ültem a kocsiban addig a mondatig (ami a lányom szájából hangzott el), hogy akkora hülyeség volt a fordítás!! Most elárulom, hogy végig fülleletem, mert elég érhetően énekeltek. Viszont meg voltam döbbenve, hogy nem igazán tudom összehozni a fordítást az énekkel. Hát persze!! Nem is azt írták!!! Azért kicsit belefáradtam, hogy tornáztattam az agyamat!! :)))) Még soha nem néztem így filmet!! Most már el kezdek feliratos filmeket nézni! NAGYON JÓÓÓÓ!

3 megjegyzés:

Nori írta...

Szia,mi is megyünk megnézni a filmet. Ha feliratozva nézed, akkor tényleg csak fél szemmel nézd az írást.Nekem sokat segített a németben,vagy ha van olyan filmed DVD-n amit többször láttál,állisd át angolra és úgy nézd,mégnagyobb sikerélményed lesz.
Üdv, Nori

calmblog írta...

Szia! Nekünk is nagyon tetszett a film, kicsit bugyuta a történet, angol gyakorlásra elég jó. Mi lesz a tervezett januári indulással, összejön ? Üdv ideátról : E

Erika írta...

Szia! Januárban még nem megyünk mert előbb nyelvvizsgázok. Aztán letelepedő és kivárjuk. Mennénk hamarabb ha lehetne...