2008. március 2., vasárnap

Hurikán

Ma elmentünk vásárolni a budaörsi bevásárló központba. Éppen a kikában fizettünk (volna) a kasszánál mikor egy hatalmasat villámlott és dörgött. Abban a pillanatban kiment az áram. Persze pont előttünk. Az eső úgy el kezdett esni, hogy mindenki bent maradt. A szél is iszonyatosan fújt. vártunk egy fél órát de még akkor is esett és az áram sem jött vissza. Aztán kiderült, hogy nem is az áram ment el, hanem a kikának a hálózatával történt valami. Gondolom oda csaphatott be a villám. Úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább, megpróbálunk eljutni az autóig. Még az ajtóban álltunk mikor láttuk, hogy megjött a rendőrség és a mentő. Ekkor még nem tudtuk ,hogy mi történt. Azért gondoltuk, hogy baj lehet mert hatalmas palatetőt vitt el a szél az ajtó előtt. Amikor szaladtunk az autóhoz láttuk, hogy a tesco bevásárlókocsi tárolóla rádőlt egy autóra. Mondanom sem kell, hogy mi is egy tároló mellé álltunk be. Szerencsére a miénkre nem esett rá. Amikor elidúltunk akkor láttuk, hogy nem messze onnan egy hatalmas konténer esett egy autóra. Ott állt a mentő és a rendőrség. Az autóban ültek. Azt nem láttuk, hogy mi lett velük, mert csak elmentünk mellettük. Hazafelé végig kidőlt fákat és megrongált tetőket láttunk. Egy nagy jegenyefa keresztbe feküdt az úton és a fa vége bent volt egy ház ablakán. Nem volt semmi. Szerencsére simán haza értünk. A mi házunkról is leesett egy pár cserép, ennél nagyobb kár nem lett. Ja még annyit, hogy ma is le lettem szavazva a családom által. Szerettem volna venni egy-két dolgot a lakásba, mert ugye jön a húsvét és mi azért még itt vagyunk. Én is mint minden háziasszony szeretem ha ünnepekor fel van díszítve a lakás. Családom tagjai szinte egyszerre, hogy minek az. Megy, hogy majd a hátamon viszem majd ki Auba. Inkább spóroljunk. Stb..... Ez van. Leszavaztak. Azért pár dolgot össze szedtem!! ;))))

4 megjegyzés:

bogdanovits írta...

Nálunk is volt vihar, meg áram és internet hiány. De már látjuk az alagút végét. És most már egy kicsit rálátásunk a dolgokra és meg merjük mondani, hogy ki esélyes megtenni és ki esélytelen. Szerintünk nektek sikerülni fog. Csak így tovább! A sportos megjegyyzést köszönjük, bearanyozta a napunk. Nem vagyunk fantasztikusak, csak a helyszín, ahol élünk él más normák szerint.
András

Névtelen írta...

Szia Erika!

Remélem nem probléma ha tegezlek.
Nagyon tetszik a blogod.Hasonló csonakban evezünk mint ti. Ezért ha van e-mailes vagy iwiw-es elérhetöseged szivesen szót váltanék veled.
Üdvözlettel : Juli

Névtelen írta...

Szia Juli! IWIW-en megtalálsz! Keresztes Erika Gyál Ha a képeket megnézed megismersz!

Pista írta...

Itt pécsett alig volt valami a vkóiharból, szinte el sem akartam hinni amikor a híradóban mutatták, hogy Pesten mi volt. Errefelé is fújt a szél de közel sem volt olyan durva mint felétek.
Pista