2008. április 16., szerda

Ez hihetetlen!!!!

Már az is megfordult a fejemben, hogy feladom az egészet. Mindig falba ütközünk. Egész nap magam alatt voltam. Egyszer csak csörög a telefonom a drágám hívott, hogy az egyik barátjának a bátyja 15 éve él Brisbane- be és azt üzente, hogy hívjuk amikor megyünk, mert hozzá bármikor mehetünk és addig maradunk ameddig akarunk!! Elküldte a címét és a telefon számát!! Ez hihetetlen. Már éppen feladom amikor ismét egy "kicsi" jó!!! Végre nekünk is van kint valaki aki vár minket!!! MILYEN KICSI A VILÁG!!!!! :)))))))) Ismét tele energiával!!!!!

4 megjegyzés:

bogdanovits írta...

Fel a fejjel!!!
Ne csüggedjetek! Meg fogjátok találni a mődját!
Puszi,
Ildi

Pista írta...

Szia Erika,
Ez ám a jó hír! Bárcsak nekünk is lenneilyen lehetőségünk Brizzy-ben. A első időktöl félünk mi is a legjobban.
Kitartás,
Pista

Névtelen írta...

Szia Erika!
Ne adjatok fel semmikeppen. Kihivas itt is lesz boven (sot, bizonyos szempontbol itt kezdodnek csak igazan a nehezsegek, hiszen egy csomo olyan dolog van, amire nem lehet felkeszulni), de nehogy feladjatok.

Az elozo bejegyzesre is reagalok meg. Valoszinuleg nem felrevezetni akartak azzal az ugynoksegnel, hogy az ausztral 20 ora munkatapasztalat tobbet szamit, mint az otthoni 5 ev.

Vizumelbiralasnal termeszetesen nem igaz ez, hiszen ott 20+ oras tapasztalatot fogadnak el (pontos szabalyozast nem ismerem, de ott a teljes munkaidos allas szamit, tehat nem az, amit diakkent dolgozol 20 oraban).

Viszont ha mar megvan a vizum (allando lakosi), es teljes munkaidos allast kerestek, akkor jobban fogjak ertekelni az ausztral munkatapasztalatot, mint a magyart.

6 millio forinttal szerintem nem felelotlenseg elindulni, de nagyon figyeljetek az anyagiakra itt.

Szoval ne adjatok fel se otthon, se itt :-).

Nori írta...

Hello,
nagyon régen nem írtál!?!?Feltettem a bloggomra a Tiéd is ha nem harakszól.Ha van kedved lessél rá.Örülök,hogy egy másik szakmabeli is készül AU-ba.
Hol tartotok?
Üdv.,Nori